Vrijdag 9 december 2022

Winstplan dag

2023 staat om de hoek! Een nieuw jaar, JOUW jaar! Want jij hebt ambitieuze plannen. Maar stiekem heb je nog een hoop twijfels.

Je ambitieuze omzetdoel, is dat wel haalbaar? En je begroting, klopt die eigenlijk wel? Dat je je prijzen gaat verhogen weet je nu zeker, maar met hoeveel dan? 

Op de winstplan dag gaan we samen jouw ambities omzetten in plannen. Je krijgt grip op je cijfers en weet daardoor precies wat je op welke manier gaat bereiken. 

Je ideale omzet creëren, meer winst uit je business halen, met zelfvertrouwen investeringen doen en jezelf betalen wat je waard bent: samen zorgen we ervoor dat 2023 een booming jaar wordt voor jou & je business. 

Ik ben erbij!

Investering €299 excl. btw

Uitverkocht

tickets beschikbaar

Twijfel, twijfel aan de wand...

Wie is de grootste twijfelaar van het land?

“Lola denkt met je mee, ook vanuit commercieel oogpunt.”

"Voor een begroting moet je bij Lola zijn. Lola is een Excel-wizard! Door haar heb ik begroting in Excel die gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en compleet is."

Aranka van der Voorden - Business coach

Twijfelaar? Jij bent een Queen Size variant!

Hey, badass ondernemer!

Wat nou als jij helemaal geen twijfelaar hoeft te zijn?

Je bent geen bed, toch? En als je al een bed was, dan op zijn minst een Queen Size variant. Laten we dat winstplan gaan maken, zodat jij ‘s ochtends dat (enorme) bed uitspringt. Omdat jij zin hebt om te gaan knallen! Je hebt namelijk grip op je doelen. Op je omzet, winst, cijfers, plannen, ambities en resultaten. Je staat te stuiteren, want je weet dat jij:

Investering €299 excl. btw

Uitverkocht

tickets beschikbaar

PLAN your growth & get that CA$H!

Wat als we samen jouw ambities omzetten in plannen? Jouw visie en missie omzetten in winstgevende cijfers? En jij kunt stralen én groeien met jouw business. Je wil heel graag, maar je hebt waarschijnlijk het gevoel dat je niet altijd grip hebt op jouw business. Je wilt heel graag een duidelijk plan, maar weet niet waar te beginnen, en dat maakt je onzeker. No need. Laat mij je helpen! We gaan voor een flinke partij zelfverzekerdheid en een booming business. 

“Dankzij Lola heb ik nu echt het idee dat ik het KAN!”

"Lola is heerlijk om mee te werken. Ze is geduldig, down to earth en kan zich goed verplaatsen in anderen. Ik ben zoals veel creatieve ondernemers echt een angsthaas wat de financiële kant van mijn zaak betreft. Maar onze samenwerking heeft me heel veel rust en inzicht gegeven."

Isabeau Bosscher - Fotograaf

In een notendop

Dit gaan we doen

Investering €299 excl. btw

Uitverkocht

tickets beschikbaar

Het programma in detail

De kick-off

Welkom! Je maakt kennis met de andere like-minded ondernemers. 

Samen onderzoeken en bespreken we vervolgens jouw visie, missie, kernwaardes, obstakels, persoonlijke doelen, business doelen. Deze staan centraal voor alles wat we gaan doen. 

 

Naar de reken- & tekentafel!

Samen gaan we deze plannen en ideeën omzetten in cijfers voor je begroting en cashflow voor volgend jaar. Omzet, kosten, winst… we tackelen alles! Geen fan van cijfers? Geen zorgen. Ik help je every step of the way

En de hersenkrakers worden beloond, want daarna is het tijd voor een heerlijke lunch.

Let's dive deeper

Waar geld verdient kan worden, is je tijd ook kostbaar. Dus gaan we een stapje verder en gieten we jouw financiële cijfers ook in de tijd, uren, plannen en ambities die je hebt. A.k.a. jouw winstplan!

Niets is in beton gegoten, we houden het flexibel. Zo kun jij jouw plan altijd aanpassen op nieuwe inzichten of wanneer je situatie verandert. 

Tijd voor actie

We gieten al jouw nieuwe inzichten, inspiratie en ideeën om naar dat waar het écht om gaat: een actieplan! 

Wanneer die staat, sluiten we de dag af door samen te proosten op wat je hebt neergezet en al je plannen voor 2023. Het is tenslotte een vrijdag. Zei iemand vrij-mi-bo?!

hey you, trek je ceo jas aan!

Al jaren maak ik met liefde & enthousiasme mijn winstplan voor het nieuwe jaar

Heerlijk tekenen, rekenen, bedenken en creëren, waarin alles klopt en dit zo’n grote bevestiging geeft dankzij de grip en rust bij het zien van dit winstplan. 

En deze methode wil ik met jou gaan delen! 

Want hoe zou het zijn als je idee werkelijkheid kan worden? Dat je angst verandert in grip en jij daarmee the next step kan zetten en volgend jaar die CEO vibes gaat vergroten? Hoe zou dat zijn? Hoe voelt dat? En ook heel belangrijk: wat zou dit je opleveren?

Met alleen een omzetdoel stellen, een paar cijfertjes neerzetten en daarna achterover zitten, gaat het niet werken. Dit komt omdat het je niet ondersteunt. Zonde! Een winstplan moet jou rust en richting geven. 

Wil jij een duidelijk omzetdoel, grip op je bedrijf en een duidelijke planning en van alles mogen genieten en je voldaan en waardevol voelen met wat je doet? Oftewel: wil je groeien, meer winst en een heleboel wins?

 

Wat de F.A.Q.

Zoals Pippie Langkous altijd zei: “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.” Hoe klinkt dat? Laat je verrassen. 😉 Maar geen zorgen als je denkt dat je niet de juiste skills of kennis ervoor hebt – ik help je every step of the way

Dat is zeker geen must! Wel is het fijn om inzicht te hebben in je resultaten (wat heb je verdiend, hoe heb je dit verdiend, welke uitgaven maakte je, etc.), zodat je die mee kan nemen in je winstplan.

Ja zeker. We kijken of je huidige aanbod én nieuwe plannen rendabel, winstgevend en haalbaar zijn. Ik wil namelijk niet dat jij komend jaar gaat overlopen met wat je moet doen om het te verdienen, maar dat het écht past in je jaarplan, rekening houdende met je andere plannen, ambities, zakelijk doelen en privé doelen.

De winstplan dag is op vrijdag 9 december 2022. De inloop is vanaf 9:00 en het duurt tot ongeveer 17:00 (de vrijmibo erna is optioneel, maar zéér aan te raden ;)). Je bent welkom op de prachtige locatie Het Event Atelier (Van Speykstraat 145-D in Rotterdam – #nietlullenmaarpoetsen), wat goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Parkeren kan betaald aan de straat of in een parkeergarage in de omgeving. Op zo’n 5 minuten loopafstand zit de dichtstbijzijnde parkeergarage. Met OV is het een kwartiertje (lopend of met de tram) vanaf Rotterdam Centraal

 
 

Je wordt die dag helemaal ontzorgd met drankjes, hapjes en lunch. Met dieetwensen en allergieën wordt rekening mee gehouden. Ook schrijfwaren en dergelijke liggen die dag allemaal voor je klaar. Een laptop en een lege tas (om spullen mee naar huis te nemen) is wel aan te raden. 

Als je wil, is het aan te raden een aantal inzichten in je resultaten mee te nemen. Denk aan: wat heb je verdiend, hoe heb je dit verdiend, welke uitgaven maak je, enzovoort. Zo kun je zo doelgericht mogelijk aan de slag!

Het is nog niet zeker of er nog een volgende winstplan dag komt. Ik raad je daarom aan om te kijken of je je geplande afspraken of andere verplichtingen eventueel kunt verzetten, zodat je deze dag de tijd hebt om de basis, doelen en cijfers van je business goed en zelfverzekerd neer te zetten. 

Kun je écht niet? Schrijf je dan gerust in voor de wachtlijst. Dan ben je als eerste op de hoogte over nieuwe data en kun je jouw plek op een eventuele toekomstige dag meteen bemachtigen. 

Ik ben erbij!

Uitverkocht

tickets beschikbaar

Investering €299 excl. btw