Podcast tips voor inspiratie, motivatie en een dosis humor.

Bijgewerkt: jun 4

Podcasts, ze zijn de trends van nu, waar ik eerst even aan moest wennen, maar waar ik nu niet meer zonder kan. Ze zijn er in vele soorten en maten, dus voor iedereen zijn keuze. Sommige luister ik als ik inspiratie en motivatie nodig heb, en de andere luister ik als ik simpel gezegd hardop wil lachen (ja die zijn er!) Dus bij deze deel ik graag mijn podcasts tips!

  • De successtof podcast van Deisy Amelsbeek. Deisy brengt op een super vrolijke manier haar liefde voor online marketing en ondernemen over. En dat inspireert en motiveert zeker!

  • 100% Inspiratie Podcast van Thijs Lindhout. Thuis gaat op zoek naar het geheim achter geluk en succes, met een gezonde dosis energie en humor. Naast dat de afleveringen heel interessant zijn, is de manier en de stem van Thijs heel aangenaam!

  • Celine Charlotte Podcast. Ofcourse ben ik een hugh fan van Celine Charlotte. Wat een ondernemer is zij zeg! Pfoe! En dat is dan ook waarom ik zo'n fan van haar podcast ben. Al moet ik stiekem bekennen dat ik haar laatste afleveringen over haar ayahuasca ervaring nog beluisteren... Heb jij hem al geluisterd? Wat vond je ervan?

  • Camp Bluff podcast. Door deze podcast kom ik echt tot rust en krijg ik volle bak inspiratie. Anne gaat namelijk elk podcast in gesprek met een onderneemster en vraagt haar dan ook alles wat je wilt weten. En nee, niet die standaard vragen! Nou juist niet. Hoe zij interviewt is echt magisch.

  • The Confidence Podcast. Als je Helga ziet, dan krijg je al een rust en motivatie wave over je heen. En daarom ben ik dan ook super blij dat ze met haar podcast is begonnen. In de eerste aflevering neemt ze je mee in een meditatie om even van deze hectische periode te ontvluchten.

  • Man man man, de podcast. Door deze podcast kijken mensen op straat mij vaak heel raar aan. Ik luister podcasts namelijk ook als ik op de fiets zit. En door deze podcast moet ik altijd hard op lachen! Echt een aanrader!

  • The Goal Digger Podcast. Wauw wat is Jenna Kutcher inspirerend zeg! Zij verteld op zo'n inspirerende manier dat je niet kan stoppen met luisteren.

Naast al een dosis podcast tips, wil ik twee afleveringen nog even in het zonnetje zetten, want wauw wat hebben ze mij een inspiratie boost gegeven!

  1. De successtof podcast van Deisy Amelsbeek. aflevering 042: Wat is jouw verdienmodel. Tijdens het luisteren van deze aflevering viel voor mij zoveel op z’n plek en kreeg ik zoveel inspiratie en inzichten voor de indeling van mijn bedrijf

  2. The Goal Digger Podcast, aflevering 008: Mastering Productivity as an Entrepreneur with Kristy Dickerson. In deze aflevering gaat Jenna in gesprek met Kristy. Zij is de Founder van de STARTplanner en ik ben echt een planner en to-do-lijstjes-freak. En wat het nog leuker maakt komt Kristy ook uit de financiële wereld (this was meant to be hihi)

Hopelijk heb ik je een beetje kunnen inspireren met de podcast die ik luister. Welke podcast luister jij eigenlijk?

Als eerste op de hoogte zijn van alle tips en tricks voor administratie, motivatie en inspiratie?

Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief #financefriday

Klik dan hier!
0 keer bekeken