Over Lola

Het gezicht achter Administration with Lola

van danseres naar administratie expert

“Wanneer ik me die badass ondernemer voelde? Op maandagochtend, als ik mijn laptop openklapte om mijn administratie te doen. “

“Ik heb op de mooiste podia gestaan en met de leukste artiesten mogen werken. Maar toch knaagde er iets. Ik was veel ondernemender dan de mensen in mijn netwerk. Ik wilde zelf dingen ontwikkelen, ondernemen, mezelf uitdagen en out of the box denken. “

ondernemer van hobby haar werk gemaakt, Lola van Boxel Administratie expert

Van professioneel allround dans artiest naar administratie junkie

Een professioneel allround dans artiest met een hart voor administratie en ondernemen: dat ben ik, Lola van Boxel.
Mijn missie: jouw administratie doen leuk en begrijpelijk maken. Samen, zodat jij als
bad ass ondernemer inzicht én grip krijgt op jouw administratie.

Ik heb op de mooiste podia gestaan en met de leukste artiesten mogen werken. Maar toch knaagde er iets. Ik was veel ondernemender dan de mensen in mijn netwerk. Ik wilde zelf dingen ontwikkelen, ondernemen, mezelf uitdagen en out of the box denken. Mijn ondernemershart begon steeds meer te bonken als ik droomde van een eigen onderneming. Die vrijheid. Die uitdaging!

En toen besloot ik er voor te gaan

Wanneer ik me die badass ondernemer voelde? Op maandagochtend, als ik mijn laptop openklapte om mijn administratie te doen. Administratie geeft mij rust, grip en een gevoel van waardering. En toen opeens ging er een lampje branden. Ik kwam erachter dat anderen dit gevoel juist niet krijgen bij administratie. Dus wat nou als ik de wereld van administratie kan veranderen, en het leuk kan maken?! Ik besloot er voor te gaan. Want waarom zou ik dat niet doen?

 

Administratie leuk en begrijpelijk maken. Dat is wat ik doe. Sámen met jou, want het is: ‘with Lola’. En dus niet: ‘Hee, ik gooi ff al mijn administratie op jou en uh.. succes ermee!’. Ik wil jou leren om grip te krijgen op jouw administratie. Zodat jij weet wat je waard bent. Zodat jij weet welke stappen je moet nemen om te kunnen groeien.

Niet lullen maar poetsen

In de toekomst wil ik me blijven ontwikkelen. Zoals we in Rotterdam zeggen: niet lullen maar poetsen! Ik wil er zijn voor iedereen die haar administratie overzichtelijk, begrijpelijk en inzichtelijk wil maken. Je kan bij mij terecht om het zélf te doen, of we gaan lekker samen aan de slag. Download mijn gratis templates, bestel mijn business goal planner of volg mijn Winst en Groei Traject waarin we samen voor jouw major business transformatie gaan.

Benieuwd hoe het is om samen met mij aan de slag te gaan? Neem dan snel contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Door overzicht in jouw administratie krijg jij inzicht om te groeien