De online cursus:

Rock je administratie

Binnen 1 uur van chaotische schoenendoos naar winstgevende administratie

Je houdt van ondernemen, maar administratie is niet bepaald je ding. Al die officiële regeltjes, officiële zaken om te registreren en 520129 onbegrijpelijke termen… 

Het wordt van je verwacht dat je het allemaal maar kan, maar er is niemand die je laat zien hoe en waaromJe doet maar wat en hoopt dat je geen boetes krijgt. Je administratie maakt je onzeker en neemt een hoop tijd en headspace in beslag die je veel liever aan ondernemen besteedt. 

Al jaren hoor ik ondernemers vragen: “Waarom is er niet gewoon één plek waar ik alles kan vinden?” Het is tijd om dat te veranderen, met Rock je Administratie! 

Krijg toegang tot AL mijn kennis en ervaring, gebundeld in slechts één uur. Een safe space waarin geen vraag te gek en alles in Jip & Janneke taal aan je wordt uitgelegd. Zodat je al die termen en regels ineens wél snapt (en het zelfs leuk gaat vinden!).

Oorspronkelijke prijs was: €349,00.Huidige prijs is: €299,00. Excl. btw
online cursus administratie zelf doen

Toen je begon met ondernemen, heb je je administratie ingericht en ben je lekker aan de slag gegaan met je business. Maar die zeurende twijfel of je het eigenlijk wel goed doet, wordt nu alleen maar sterker. “Vul ik alles wel goed in? Betaal ik niet veel te veel belasting? En mag ik die uitgaven eigenlijk wel doen? Kan ik hiervoor een boete krijgen?”

Helemaal omdat je business nu lekkerder loopt, komen deze vragen vaker bij je op. Want ja, every level has it’s devil…

De basis waarop je bedrijf gebouwd is, is shaky. Je bent gelijk gaan doen wat je leuk vind en waar je geld mee kon en wilde verdienen. En nu is het tijd voor die next step. Je wil meer kennis, meer inzicht, meer grip op je bedrijf. Maar waar begin je?

Oorspronkelijke prijs was: €349,00.Huidige prijs is: €299,00. Excl. btw

Vanaf 19 september beschikbaar.
Pre-order €349,00 excl. btw

Jij wilt vol zelfvertrouwen ondernemen, maar je administratie maakt je onzeker

Jij...

  • Bent bang om fouten te maken en een boete te krijgen, in de overload aan regeltjes en termen. 
  • Weet dat je geld misloopt, maar hebt geen idee van welke aftrekposten je nu eigenlijk wel en geen gebruik mag maken 
  • Mist overzicht in wat wel en niet mag. Je doet maar wat, hopend dat je geen boete krijgt. Heb je dat goed ingevuld? Mag je die zakelijke uitgave wel maken?
  • Houd graag de controle over je administratie, maar belandt daardoor regelmatig in een tijdvretend Google-wormhole. Voor elke onbegrijpbare term die je probeert uit te zoeken, komen er zo 5 nieuwe bij. 
  • Hebt weinig inzicht in hoe je bedrijf er écht voor staat, waardoor het moeilijk wordt om financiële beslissingen te maken of investeringen te doen. 
  • Schuift het aanpakken van je administratie oneindig voor je uit, want je steekt je tijd en energie liever in andere (eh, leukere ;)) dingen. 

Je administratie houdt je groei tegen. Zonde!

Met Rock je Administratie krijg jij eindelijk dat ‘I GOT THIS!’ gevoel

"Lola is een ontzettend vrolijk, behulpzaam en slim persoon die jouw verwarring kan omtoveren naar complete zelfstandigheid. It's magic! Ik ben ZO blij dat ik voor Lola heb gekozen! Sindsdien doe ik mijn hele administratie zelf, zonder moeite. En dat had ik echt nooit verwacht.”

Fleur de Koning - Strictly Design

Binnen 1 uur grip op je administratie!

De Rock je Administratie cursus is het totaalpakket voor je administratie. Het maakt niet uit hoe lang je bezig bent, of je met of zonder boekhouder werkt, of je nu startend ondernemer bent of dat je administratie toe is aan een grondige check & schoonmaak om met meer zekerheid en zelfvertrouwen je business naar de next level kan brengen.

 

Rock je administratie is je one-stop shop voor alles over je administratie. Een safe space waarin elk onderwerp wordt besproken en elke vraag beantwoord wordt. (Of die al gesteld is of nog gesteld moet worden..)

Na de cursus...

En best of all: dit kan je allemaal in één uurtje leren.

Oorspronkelijke prijs was: €349,00.Huidige prijs is: €299,00. Excl. btw

De online cursus is WEL voor jou als jij..

De online cursus is NIET voor jou als jij..

"Ik heb echt geen kaas gegeten van belasting / administratie / boekhouding, maar wil het graag zelf doen, juist om het beter te snappen en te weten hoe dit onderdeel als ondernemer werkt.

Lola was precies wat ik zocht! Haar heldere uitleg is in begrijpende taal en to the point. Geen vraag was te gek om te stellen. Ze heeft me enorm geholpen om structuur in mijn administratie te brengen en dat LEUK te vinden!"

Saskia - In je Sas

Al jaren hoor ik ondernemers vragen: “Waarom is er niet gewoon 1 plek waar ik alles kan vinden?”

De Rock je Administratie cursus is het totaalpakket voor jouw administratie

Van A tot Z door je administratie

De videotraining van minder dan 1 uur is te volgen in één go of op te knippen in behapbare stukjes.  

Zoveel extra informatie als JIJ nodig hebt

Bij elk onderwerp wat in de hoofdvideo besproken wordt, kan je nog meer extra’s over vinden. Denk hierbij aan aanvullende kennis, voorbeelden, vanuit een ander invalshoek uitgelegd en ga zo maar door. 

Downloads & meer

Naast de video’s vind je ook andere bestanden waar je de informatie, kennis of how to’s uit kan halen, zoals het stappenplan voor het implementeren van X, Y etc.

Overwhelm? Hell no!

We beginnen met de kennis van ‘wat’ het is, stromen door naar de ‘waarom’ en komen uit op ‘hoe’ je het implementeert. Stap voor stap en op jouw tempo.

Geschikt voor elke ondernemer

Van het opstellen van een factuur tot hoe memoriaalboekingen werken en hoe je ervoor zorgt dat je zo min mogelijk belasting betaald (zonder te frauderen natuurlijk, hihi). Of je nu beginnend bent of de fijne kneepjes wil leren, ik ga je helpen. 

Na de cursus ben jij eindelijk die super confident CEO op het gebied van...

Wat is administratie en boekhouding?
Facturen
BTW
Uitgaven
Zakelijke ritten
Urencriterium
Boekhouding
Inkomstenbelasting
Overzicht creëren
Apps, tools en how to's

“Waarom zou je een training kopen als je administratie je geen extra geld oplevert…?”

Ik snap het. Elke euro of uur die je in je administratie stop, is een verspilling. Geen prioriteit, want die kun je beter besteden aan je marketing, en nieuw verdienmodel uitwerken of voor klanten werken.  Je verdient het immers niet terug uit je administratie, toch?

Let me stop you there.

Wat nou als ik je zou zeggen je wel degelijk geld kunt besparen én verdienen dankzij een goede administratie? 

En hoe zit het met je uren? Elk uur dat je nu besteedt aan het uitzoeken van termen en regeltjes, of het tergend langzaam invullen van je aangiftes, had je ook kunnen besteden aan nieuwe klanten

En hoeveel headspace neemt het in beslag dat je elke keer weer met angst je administratie bijwerkt, omdat alle twijfels maar niet weg gaan? Die headspace is veel waardevoller voor als je weer AAN je bedrijf werkt en daardoor weer nieuwe ideeën, energie, klanten en omzet binnen komen.

Je kunt nog even zelf aanmodderen en keer op keer in een Google-wormhole vol ongrijpbare termen belanden. Of je leert in 1 uur hoe je once and for all goed je administratie bijhoudt, zodat je meteen kan beginnen met tijd besparen en geld verdienen!

Geloof me, met mijn money-saving hacks, aftrekposten, winstgevende tips en inzichten heb je deze cursus in no-time terugverdiend. 😉

Oorspronkelijke prijs was: €349,00.Huidige prijs is: €299,00. Excl. btw

"Geld is belangrijk. Je financiële leven op orde hebben is Fun-fakking-Tastisch! Maar ja, dan moet je dus wel je boekhouding op orde hebben. En dat had ik niet. Ik wilde af van de verschillende systemen, van de half ingevulde excels en boekhouding all over the place.

Lola gaf me een heldere oplossing die bij mij paste. Nu nu heb ik een vast salaris, een bankrekening voor de belasting, voor de winst, voor inkomen en kosten. Kortom reuze georganiseerd en volwassen (maar wel met kekke kleuren ;-)"

Evelien de Jong - wilikeenkind.nl

“Wanneer ik me die badass ondernemer voelde? Op maandagochtend, als ik mijn laptop openklapte om mijn administratie te doen. “

Grip op mijn administratie gaf me rust, zelfvertrouwen en een gevoel van waardering. Ik zag door middel van de inzichten in mijn administratie, de stappen die ik kon nemen om mijn bedrijf te kunnen runnen en mijn bedrijf naar die next level te kunnen brengen.

Ik schrok toen ik erachter kwam dat de meeste ondernemers zich absoluut niet zo voelen. Sterker nog, vaak is het het tegenovergestelde. 

Het lampje ging branden, mijn vuurtje aan en mijn missie werd duidelijk: administratie leuk en begrijpelijk maken voor ambitieuze ondernemers, zodat jij met meer zelfvertrouwen je administratie kan rocken. Samen met jou, zodat jij als badass ondernemer met inzicht, grip en zelfvertrouwen je bedrijf kan runnen. Zodat jij weet wat je waard bent en het bedrijf van jouw dromen kunt groeien. 

Oorspronkelijke prijs was: €349,00.Huidige prijs is: €299,00. Excl. btw

Wat de F.A.Q.

De prijs is €349,00 exclusief 21% btw.

Ja zeker! Je kan de online cursus geheel op je eigen tempo en in eigen tijd volgen, dus ook later. 

De online cursus is opgedeeld in de hoofdvideo en de extra’s. De hoofdcursus duurt 1 uur en de video’s los van elkaar 1 tot 5 minuten. Aangezien er op de aanvragen wordt ingespeeld, komen er steeds extra video’s (of andere vormen), hierdoor is de totale duur van de cursus niet te berekenen.