In the spotlight’, een rubriek bij Administration with Lola, waarbij ik, Lola, mijn klanten graag even in het zonnetje zet.
Ik vraag ze naar hun tips en tricks, bevindingen van hun administratie en waarom ze klant zijn bij Administration with Lola.

Deze keer in the spotlight: Yasmin Wilnis

Yasmin Wilnis. Fotograaf: Antoinet Murier

Let me introduce to you, the amazing Yasmin!
Yasmin heeft een prachtig platform The Year of Growth. Dit is een internationale persoonlijke ontwikkelingsplatform voor uitwisselingsstudenten die door middel van tools & een community hun jaar in het buitenland bewuster willen meemaken.

En om Yasmin iets beter te leren kennen, hier een paar fun facts over haar:
1. Ze is ontzettend dol op films en muziek. Ze kan vaak na 1 keer kijken hele scenes nadoen en quoten.
2. Ze heeft de helft van haar leven in het buitenland gewoond, namelijk in Engeland en Amerika.
3. Ze houdt van boeken lezen en leest zo’n 30 – 40 boeken per jaar.

Al heel lang werk ik met Yasmin samen en als je Administration with Lola zegt, dan zeg je ook Yasmin! I love it!
Zo begonnen we 2 jaar geleden met een Administratie Check, stapte ze vanuit daar gelijk in het Winst en Groei Traject en heeft ze haar jaarpakket weer verlengt voor een jaar 💥

De reden dat ze voor onze samenwerking (en verlenging koos) was dat het al een tijdje niet goed liep met haar administratie waardoor ze de bomen door het bos niet meer zag. En dat is niet ideaal als je een onderneming hebt natuurlijk. Ze was opzoek naar iemand die het geduld had om stap voor stap haar te begeleiden. (en ja, dan ben je bij Administration with Lola aan het goede adres 😇 ).

En dit is wat zij erover zei:

“Het liep al een tijd niet goed met mijn administratie, ik zag al jaren de bomen door het bos niet meer. Niet ideaal als je een eigen onderneming hebt natuurlijk. Ik was vooral op zoek naar iemand die het geduld had om echt stap voor stap mij te begeleiden door mijn eigen administratie. Om het op een makkelijker manier bij te houden en een fijne overzicht te creëren.”

“Wat zo tof is aan Lola is dat zij administratie gewoon LEUK maakt! Omdat ik verschillende pakketen bij haar hebt afgenomen heb ik tijdens elk traject weer een nieuw onderdeel van mijn administratie kunnen aanpakken. Het meest waardevolle traject is voor mij het jaarpakket, omdat ik een volledige jaar heb kunnen doen over het schoonmaken, sorteren en begrijpen van elke hoek van mijn administratie. De calls helpen enorm om alles samen door te nemen en te weten hoe ik het echt zelf kan aanpakken, dat geeft zoveel vrijheid. Tijdens dit traject hebben we op een gegeven moment elke week een doel gesteld om een onderdeel aan te pakken. Nu dit helemaal top staat, kijk ik er zo naar uit om 2022 te gebruiken om nu meer vanuit over het ondernemerschap te leren, en vooral de systemen die Lola zelf gebruikt om haar succesvolle business te runnen. Wat zodanig is geshift in mijn energie en mindset is vooral de vrijheid om opnieuw business doelen te kunnen stellen, maar ook de opluchting in mijn persoonlijke ontwikkeling ten opzichte van mijn financiën. Overzicht is alles, en daar mogen we zeker hulp bij gebruiken!”

Ook vroeg ik haar natuurlijk naar tips die zij uit onze samenwerking heeft gehaald en die ze met jou wilt delen:

  1. Zorg ervoor dat je je bestandsnamen benoemt. Dit scheelt heel veel tijd in het zoeken, ordenen en koppelen van banktransacties in je administratie.
  2. Maak verschillende en begrijpbare categorieen aan (in moneybird) om zo je uitgaven overzichtelijker te krijgen.
  3. Plan elke week een moment in om je administratie te updaten. Dit scheelt zo ontzettend veel aan het einde van de maand en zelfs kwartaal. “Door de accountability in ons Trello-bord is dit nu voor mij Finance Tuesday geworden waar ik elke week na uit kijk om mijn goal of the week weer af te vinken.”

En als laatste je grootste tip?
“Financiële stress is het meest ongezonde vorm van mentale gezondheid en het kan je echt breken. Omdat ik lange tijd geen inzicht meer had in mijn financiën liep ik elke keer tegen een muur aan en voelde ik dat ik niet kon kruipen uit een diepe financiële dal. Door hierin te investeren en hulp te vragen (ik begon met 1 sessie) kan je de eerste stappen nemen naar financiële rust. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik voel voor het eerst in jaren weer rust in mijn hoofd en kan weer kleine stappen nemen naar mijn ideale leefstijl en welzijn.”

Ben jij benieuwd naar een van de pakketten waar Yasmin voor koos? Neem dan een kijkje bij de pakketten van Administration with Lola.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *