In the spotlight’, een rubriek bij Administration with Lola, waarbij ik, Lola, mijn klanten graag even in het zonnetje zet.
Ik vraag ze naar hun tips en tricks, bevindingen van hun administratie en waarom ze klant zijn bij Administration with Lola.

Deze keer in the spotlight: Tessa

Tessa Willemsen

Vandaag in the spotlight: Tessa!
Tessa is creatief online media strateeg. Momenteel veel actief in de influencermarketing waarbij ze online talenten helpt met het behouden en vergroten van hun online identiteit en bereik. Ook helpt ze ondernemers met hun zichtbaarheid op Instagram en vindt ze het leuk om mee te denken over creatieve concepten. Verder vindt ze het heel leuk om video’s en content te maken over mindset, reizen en muziek op haar Instagram en YouTube kanaal!

Zo heeft ze ook een jaar in Texas en Praag gewoond. En dan kan je het misschien ook wel raden als je de vraag stelt: Waar mogen we jou ‘s nachts voor wakker maken? Dan is dat als ze op vakantie kan.

Tessa koos voor de Administratie Check. Waarom?
“Omdat jij de enige persoon bent die ik ken die administratie leuk vindt en ik wel zulke mensen in m’n leven kan gebruiken. Ik sta nu aan het begin van m’n ondernemersleven en wil het graag goed goed voordat het nog rommeliger wordt.”

Dus we zijn samen aan de slag gegaan!
“Ik heb heel inzichten en praktische tips gekregen! Veel dingen die meteen toepasbaar zijn, heel logisch klinken maar steeds links laat liggen. Door jou ben ik meteen actie gaan ondernemen en aan de slag gegaan.”

De tip die haar het meest is bijgebleven is ook mijn favo app, namelijk Todoist (yep, zeker een aanrader)

Ook vroeg ik haar om een tip die ze jou wilt meegeven:
“Dat het niet erg is om hulp te vragen en het heel veel meer tijd kan schelen ipv het zelf uitzoeken”

Zo gaf ze haar administratie eerst 4 en door de Administratie Check nu een 7. Woohoo!

“Lola. Alleen als ik die naam al hoor word ik blij. Als een kip zonder kop heel enthousiast begonnen aan mijn ondernemersavontuur, niet wetende dat een stukje structuur en organisatie cruciaal zijn. Lola heeft me hierbij geholpen en gezorgd dat ik weer wat meer organisatie zie, waardoor administratie steeds leuker wordt. En zelfs weken na onze laatste sessie helpt ze me nog met kleine vraagjes, echt een aanrader!”

Volg haar op instagram: @tessawillemsen

En wil jij ook met je administratie aan de slag? Neem dan snel een kijkje bij de pakketten van Administration with Lola

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *