In the spotlight’, een nieuwe rubriek bij Administration with Lola, waarbij ik, Lola, mijn klanten graag even in het zonnetje zet.
Ik vraag ze naar hun tips en tricks, bevindingen van hun administratie, waarom ze klant zijn bij Administration with Lola en natuurlijk waar ik ze ‘s nachts voor kan wakker maken!

Deze keer in the spotlight: Florence

Florence Kwee, www.florencekwee.com

Florence is stylist voor vrouwelijke coaches en kennisondernemers. Ze helpt jou met de juiste kleding om de mooiste en echte versie van jezelf te laten zien. Iedereen is uniek en onderscheidend en door middel van de juiste kleuren en stijladvies wordt jouw persoonlijk zichtbaar en heb je daardoor een ijzersterke personal branding!

Om haar beter te leren kennen, hier 3 weetjes over haar:
– Ze heeft een grote passie voor koken en bakken
– Ze is styliste, maar soms koop ik ook maanden geen kleding.
– Ze koopt echt alleen kleding die 100% bij haar authentieke stijl past.

Waar mogen we jou ‘s nachts voor wakker maken: “Natuurlijk sushi!!”

Florence en ik gingen aan de slag met haar inkomstenbelasting en dit is wat ze erover zei: “Ik onderneem nog niet zo heel lang en ik wou graag inzicht hebben in mijn administratie. Administratie is niet mijn favoriete onderdeel en ik ben daar ook niet heel goed in. Vanaf het begin van het ondernemerschap heb ik geleerd om echt te investeren in dingen waar jij zelf weinig kennis over hebt. En het onderdeel inkomstenbelasting heb ik ook weinig kennis over, zeker nu ik een eigen business heb. Ik wou zekerheid hebben dat het allemaal goed geregeld is. Dat is gelukt door Lola!”

Hoe Administration with Lola haar het meeste heeft geholpen is:
“Met inzicht over mijn administratie. Ik vind het nu ook veel leuker, omdat ik alles nu goed bij hou. Sommige delen zoals de uren hield ik al bij. Maar nu heb ik ook templates van jou en die zijn heel handig in gebruik. Het kost nu veel minder tijd!”

En natuurlijk kon ik het niet laten om een tip te vragen over styling:
“Draag vooral kleding waar jij blij, zelfverzekerd en 100% gelukkig van wordt. Heb je kleding hangen waarbij het geen ‘ Joy ‘ meer uitstraalt voor jou? Het is tijd om afscheid te nemen!”

Florence gaf haar administratie eerst een 5 en na de samenwerking met Administration with Lola geeft ze haar administratie een 9! Wat goed!

“Lola zorgt voor inzicht in je administratie en zorgt ervoor dat je administratie echt leuk gaat vinden! Haar passie straalt ervan af. En dat is echt de kracht van Lola!”

Kan jij wel wat styling tips of expertise gebruiken? Dan ben je bij Florence aan het juiste adres!

En wil jij ook met je administratie aan de slag? Neem dan snel een kijkje bij de pakketten van Administration with Lola

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *