In the spotlight’, een rubriek bij Administration with Lola, waarbij ik, Lola, mijn klanten graag even in het zonnetje zet.
Ik vraag ze naar hun tips en tricks, bevindingen van hun administratie en waarom ze klant zijn bij Administration with Lola.

Deze keer in the spotlight: Evelien de Jong

Evelien – wilikeenkind.nl Fotograaf: Maud Dekkers

Vandaag in de spotlight: Evelien! 

Met wilikeenkind.nl biedt Evelien beslishulp voor vrouwen die worstelen met liefde en kinderwens. Komt een kind niet vanzelf als bekroning op de liefde? Twijfel je eraan of het moederschap iets voor jou is? Deze levensvraag kun je niet uitstellen, want de tijd dwingt je tot beslissen. Het juiste besluit, zonder angst voor spijt later, neem je door bewust de keuze te maken. Daar helpt ze jou graag bij. 💪

Fuck sprookjes, bepaal zelf van welke gezinsvorm jij gelukkig wordt. Je hoeft niet samen te wonen om een kind op te voeden. Je hoeft geen moeder te worden omdat je ouders een kleinkind willen. Een relatie is geen voorwaarde voor geluk. De ware liefde, ben je zelf.

Evelien klopte bij mij aan, want: “Mijn adminstratie was het eerste wat ik uitbestede toen ik 20 jaar geleden voor mezelf begon. Ik dacht dat het aantrekkelijk was om laconiek te doen over geld. Vond mezelf knap dat ik kon leven van de lucht. Totdat ik inzag dat het kinderachtig van mezelf was. Geld is belangrijk. Je financiële leven op orde hebben is Fun-fakking-Tastisch! Maar ja, dan moet je dus wel je boekhouding op orde hebben. En dat had ik niet. Mijn boekhouding was een 1 (op een schaal van 10).”

Dus we gingen aan de slag met de Administratie Check. Een grondige schoonmaak door de administratie, zodat het weer begrijpelijk, overzichtelijk en inzichtelijk werd. 💥

“Ik wilde af van de verschillende systemen, van de half ingevulde excels en boekhouding all over the place. Nu leidt alles naar Moneybird en daarvan is 1 backup. Zoveel mogelijk geautomatiseerd en vanzelf, met een lekker muziekje en goede kop koffie is het gewoon leuk; dat je zegt: lalalala ik ga lekker administratie doen.”

Ik vroeg haar ook om een tip die haar is bij gebleven vanuit onze sessies: Dat je facturen kunt mailen naar moneybird. Gamechanger. 

En deze tip wil ze jou ook meegeven:

“Blijf niet uitstellen, maar begin klein. Verzamel alles wat je nodig hebt. Doe research. Zoek een goede coach. Zo eet je die olifant of het nou een kinderwens is, of paperassen.”

Evelien gaf haar administratie eerst een 1. Maar doordat we met de Administratie Check aan de slag zijn gegaan, geeft ze haar administratie nu een 9! Wauw wat een verschil!

Wil jij ook jouw administratie een 9 kunnen geven net als Evelien? Neem dan een kijkje bij de Administratie Check!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *