In the spotlight’, een nieuwe rubriek bij Administration with Lola, waarbij ik, Lola, mijn klanten graag even in het zonnetje zet.
Ik vraag ze naar hun tips en tricks, bevindingen van hun administratie en waarom ze klant zijn bij Administration with Lola.

Deze keer in the spotlight: Anaïta Nasser

Anaïta Nasser. Fotografie door @stylebyfabie

Anaïta is Systemisch Therapeut, NLP master coach, ervaringsdeskundige, taboedoorbreker en content creator.
“Ik heb altijd geworsteld met mijn veerkracht, rust, balans, zelfliefde en het controleren van mijn emoties. Inmiddels kan ik mezelf the Queen of Emotions noemen. In mijn 1-op-1 transformatie trajecten en via mijn online cursussen heb ik al velen mogen helpen om hun veerkracht te versterken, hun zelfliefde te vergroten en een leven te creëren waar ze voldoening uit halen.”

En om haar nog beter te leren kennen, vroeg ik haar naar de 3 leuke weetjes over haar:

  1. Ze is half Russisch en half Afghaans.
  2. Ze heeft 5 jaar een eigen soul en funk band gehad waar ze de leadzangeres was en haar eigen teksten schreef. (hoe amazing 🤩)
  3. Ze kan echt uren dansen in tha club. #missingtheclublife

Anaïta liep tegen haar inkomenstenbelasting aan, dus gingen we samen aan de slag en dit is wat ze erover zei:
“Lola is een top wijf. Ze heeft veel kennis in zich maar kan je ook goed motiveren en uitleg geven. Ze maakt echt een feestje van alle zoomcalls en je krijgt helemaal energie. Wie had ooit gedacht dat het leuk zou zijn om je administratie te doen”

Ze gaf haar administratie voorafgaand aan de samenwerking een 6 en nu een 9! Wauw wat fantastisch!!

Ik vraag ook altijd aan de toppers of ze hun tips willen delen. En Anaïta heeft echt zulke fijne tips gegeven, namelijk over de tips die haar zijn bijgebleven over administratie én ze heeft ook tips gegeven over haar vakgebied. Die lees je in de blog!

Dankjewel topper!

Ik vraag ook altijd aan de toppers of ze hun tips willen delen. En Anaïta heeft echt zulke fijne tips gegeven, namelijk over de tips die haar zijn bijgebleven over administratie en die heel mooi aansluiten op haar vakgebied

Mental health tips voor ondernemers:

  1. Check je uren en automatiseer waar nodig. Je moet je uren checken zodat je inzicht krijgt in dat je soms te lang onnodig energie en tijd aan het verspillen bent. Je energie als ondernemer kun je beter gebruiken om te rusten en voor het creatieve proces en om AAN je bedrijf te werken.
  2. Neem weekend.
  3. Zoom vaak even helemaal uit.
  4. Richt je werkdagen in volgens de 80/20 regel. 80% van de 24 uur zorg je dat je bewust bezig bent met je lichaam en maar 20% gebruik je je hoofd. We kunnen ons maar 4 uur op een dag concentreren.
  5. Ondernemers gaan vaak maar door. Echter is het juist zo belangrijk voor je mentale gezondheid om vaak stil te staan en gewoon eens te voelen wat er is.

Mijn tip: Neem zeker even een kijkje bij Anaïta, want zij kan jou echt verder helpen!
Volg haar op instagram: @theschoolofmentalhealth
Website: www.theschoolofmentalhealth.com

En wil jij ook met je administratie aan de slag? Neem dan snel een kijkje bij de pakketten van Administration with Lola

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *