Tame your taxes!

Aangifte inkomstenbelasting, let's do it together

Tja, die aangifte inkomstenbelasting… Voor niemand een feestje. Maar jij bent klaar om het dit jaar anders aan te pakken. Weg met die twijfels en onzekerheden, je hebt helemaal geen tijd of zin om maandenlang dat tabje open te hebben. Geef jou maar dat bada$$-gevoel van snappen wat je doet en weten dat je het goed doet. 

You’re taking charge – en daar mag je trots op zijn! 

En dat hoef je niet alleen te doen. Ik neem je graag aan de hand. Samen je aangifte invullen maakt het een fluitje van een cent. Zodat jij er geen minuut meer dan nodig aan besteed en geen euro teveel betaalt.  

Die hele aangifte inkomstenbelasting voelt als één grote red flag. 🚩

Al die moeilijke termen. Steeds weer die angst om fouten te maken en daardoor een boete te krijgen. Is het wel mogelijk om het goed te doen?

Er spoken non-stop allerlei vragen door je hoofd:

**cue mental error**

Jij bent een aanpakker – daarom ben je ondernemer! Maar die aangifte? Pfff, I get it! We weten allebei dat de Belastingdienst onduidelijk, vaag en outdated is. Maar wat moet, dat moet. Dus – terwijl we wachten tot ze het wél echt makkelijk maken – laat mij je een handje helpen. Dan maak ik het ook nog eens leuk ook, promise. 😉

"Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker"

Eh, niet leuker? En niet makkelijker dan dit?!
Well... DARE ME! 🙂

Jij verdient beter. Let me show you how.

Ditch de stoffige termen, abacadabra vragen en urenlang Googlen. Ik vertel je precies hoe het werkt voor jouw bedrijf. 

Een bedrag zien staan wat je maar moet betalen, hopende dat het klopt? Nope! Jij weet hoe het zit en betaalt geen euro teveel.

Geen angst om domme vragen te stellen, maar écht weten wat het allemaal inhoudt. Het zijn tenslotte jouw bedrijf en cijfers! 

Kennis over aftrekposten voor jouw bedrijf, zodat je daar nu van profiteert én er nog handiger gebruik van leert maken. 😉

"De Inkomstenbelasting Check was precies wat ik zocht en Lola nam super de tijd om met mij mee te kijken en mijn vragen te beantwoorden. Geen vraag was te gek om te stellen :)"

Ik werd getipt door een mede zzper over de diensten van Lola en hoe fijn het is samen met haar je administratie te doen. Ik ben haar meteen gaan volgen en alle tips opgeslagen die ik interessant vond! Ik heb echt geen kaas gegeten van belasting/administratie/boekhouding (niet alleen omdat ik geen kaas lust ;-)) maar wil het graag zelf doen, juist om het beter te snappen en te weten hoe dit onderdeel als ondernemer werkt! De inkomstenbelasting check was precies wat ik zocht en Lola nam super de tijd om met mij mee te kijken en mijn vragen te beantwoorden. Geen vraag was te gek om te stellen 🙂 Ik ga zeker de volgende inkomstenbelasting check ook met Lola doen en gebruik maken van haar tips! 

Saskia, interieur ontwerper

TAME YOUR TAXE$

Bij welk team hoor jij?

Feelin' like a CEO

Club Belastingdienst-DIY

Psst, geef me een kans om het te bewijzen! Ik beloof dat het leuk is én dat jij nog ZO veel meer potentieel in je hebt!

Team CEO? Jij voelt je straks net zo relaxed en zelfverzekerd als Saskia! 💥

"Door haar positieve energie werd het allemaal zoveel lichter"

Lola is ontzettend enthousiast over iets waar ik normaal heel erg tegenop zie. Door haar positieve energie werd het allemaal zoveel lichter en kreeg ik ook echt het gevoel dat als ik ergens tegenaan zou lopen ik altijd iemand heb bij wie ik terecht kan. Heel erg fijn!

Jasmijn, fotograaf

LET'S TAME YOUR TAXES

Hoe moeilijk, saai of complex het nu ook voelt – samen maken we het simpel & leuk. 

Binnen 2 uur heb jij...

En het fijne is: wanneer je dit doorkrijgt, zul je ook sneller beslissingen maken voor de toekomst.

Waar jij..

… niet meer angstig voor hoeft te zijn of het wel of niet kan
… er ook nog eens belastingvoordeel mee op doet
… meer veel zelfvertrouwen en rust krijgt

Jij bent en blijft die CEO!