Dag 4: Take charge

Welkom bij alweer de laatste dag van de challenge! De afgelopen dagen heb je enorme vooruitgang gemaakt. Nieuwe kennis en een boost aan good vibes… en hopelijk ben je het echt leuk(er) gaan vinden! 

Toch is er meer nodig om te zorgen dat jij dit alles ook ná deze challenge blijft voelen. Het zou zonde zijn als je al na een paar weken je grip verliest, en de vragen en chaos zich ophopen. Not on my watch!

Met de video en speciale cheat sheets ga ik je vandaag helpen om structureel je nieuwe kennis toe te passen in de praktijk. Zodat je alles doet op een manier die bij jou past, je administratie een gewoonte wordt en je zelfverzekerd je bedrijf runt. 

Jouw admin CEO vibe gaat niet meer weg!

Bekijk de video

Administratie snel en makkelijk doen op jouw manier? Klik op de slider hieronder om je cheatsheets te downloaden

Yes, je hebt het gehaald!

*Starts happy dance*

Je hebt nu goede administratie vibes, mijn allerbeste hacks en je eigen stappenplannen om periodiek goed en snel je administratie bij te houden. Makkelijk én leuk – wie had dat ooit gedacht, right? 😉 

Toch komt er wel nog meer kijken bij je administratie. Je BTW aangifte en inkomstenbelasting die enorme hoofdpijn opleveren, grote investeringen die je maakt, extra regels, belastingen en organisatie-issues als je meer gaat verdienen…

Hoe zorg je dat je administratie over een maand niet wéér zo ingewikkeld en saai is dat je het liefst je kop terug in dat zand steekt?

ready for the next step?

Nieuw!

De 'Rock je administratie' online cursus

Jaaa, ik ben zo excited om – als allereerste met jou – mijn gloednieuwe cursus te kunnen delen! 

Ik ga je helpen om je administratie van A tot Z goed, makkelijk en inzichtelijk te krijgen. In de videotraining leer je hoe je dat in minder dan 1 uur doet!  Binnen 1 uur van die chaotische schoenendoos naar een winstgevende administratie.

 
En met de bonus-modules, cheat sheets & templates kun je zelf kiezen over welke onderwerpen je meer wil leren – geen vraag is te klein in deze administratie safe space.

Het is het admin-CEO totaalpakket, of je nu startend ondernemer bent of dat je administratie toe is aan een grondige check & schoonmaak. 

Aanbieding: speciaal voor jou als challenge-CEO, ontvang je t/m zondag 18 september €100,- korting op de cursus! Gebruik code ‘CEOVIBES‘ bij de checkout.

Win: de Business Goal Planner

t.w.v. €39,95

Heb jij nog niet meegedaan met de win actie of wil je extra kans maken op het winnen van jouw ultieme business sidekick? Alleen vandaag nog kun je een Business Goal Planner winnen!

Kans maken? Maak een story op Instagram wat laat zien dat je mee doet met de challenge en tag @administrationwithlola 

Je kan meerdere keren mee doen (zo maak je meer kans)
Let op: De win actie loopt tot vandaag (donderdag 8 september) 12:00 uur