Over Lola

Het gezicht achter Administration with Lola

“Ik merkte al snel dat administratie mij heel goed lag.”

“Vanaf jongs af aan ben ik al ambitieus en ondernemend.
Ik wil mijzelf blijven uitdagen, ontwikkelen en blijven groeien!”
Van je hobby je werk maken

Na het afronden van de dansopleiding, ben ik aan het werk gegaan als professional allround dansartiest. Ik heb op fantastische podia en evenementen gestaan. Daarbij verzorg ik wekelijks verschillende danslessen – en nog steeds.
Ik ging mijn grootste passie achterna, kon van mijn hobby mijn werk maken en kwam er daarna achter dat ik nog grotere dromen had.

Vanaf jongs af aan ben ik al ambitieus en ondernemend. Ik wil mijzelf blijven uitdagen, ontwikkelen en blijven groeien! 

 

Het rustmomentje van de week

Ik merkte dat, naast mijn hectische leven als dansartiest, ik altijd opzoek was naar nog meer uitdagingen. mijn administratieve taken als ontspanning voelde. Elke maandagochtend zat ik achter mijn laptopje met een kop koffie. Dit was hét rustmoment van mijn week. Ik verstuurde factuurtjes, verwerkte uren in mijn overzicht (Met deze templates, obviously) en maakte inzichtelijk wat er in kwam en uit ging.
Inzicht en overzicht in mijn administratie maakt voor mij duidelijk welke stappen ik moet nemen om te kunnen groeien. Het geeft mij namelijk rust, overzicht en inzicht waardoor ik nieuwe doelen en plannen kan maken.

 

Maar toen kwam ik tot mijn veronderstelling erachter dat niet iedereen deze mening deelt

Ik merkte al snel dat administratie mij wel heel goed lag. Maar toen kwam ik tot mijn veronderstelling erachter dat niet iedereen deze mening deelt. Ik kon me zo niet voorstellen dat anderen administratie gewoon niet leuk vonden, omdat ik er zoveel rust en plezier uithaalde.
En toen kwam het in me op: Waarom zou ik ook niet andere ondernemers helpen bij het verkrijgen van inzicht en overzicht in hun administratie, zodat ook zij verder kunnen groeien?

Dus naast dat ik op het podium stond, of mijn danslessen aan het geven was, zat ik alweer in nieuwe studieboeken en zocht ik naar nog meer webinars, cursussen, blogs, tips en tricks en alles wat ik maar kon vinden en wat te maken had met administratie en boekhouding.

 

Zo ontstond mijn tweede bedrijf: Administration with Lola

Met Administration With Lola help ik ambitieuze en startende ondernemers met hun administratie.
Door middel van advies, het inrichten en verwerken van hun administratie.
Het is namelijk zo belangrijk dat je overzicht en inzicht hebt in je bedrijf zodat jij weer zelfverzekerd verder kan en jouw bedrijf naar de next level kan brengen.

 

Mijn missie

Mijn missie is om administratie leuk te maken, door het laagdrempel, begrijpelijk en fun te maken.
Dit doe ik onder andere door verschillende diensten, templates, workshops, blogs en nog veel meer. 

 

Een helpende hand nodig?

Een helpende hand nodig bij het leuk, laagdrempelig en begrijpelijk maken van jouw administratie? Kijk eens bij mijn pakketten. Andere vragen? Stuur me vooral een berichtje. Dan drinken we die kop koffie samen!

Door overzicht in jouw administratie krijg je inzicht om te groeien

"

Administratie expert // oprichter Administration with Lola

Lola van Boxel

Het is mijn missie geworden om administratie leuk te maken. 

Administratie is namelijk de fundering en het resultaat van je bedrijf. Zonder een goede fundering kan je niet groeien. 
Administratie zorgt voor overzicht, rust, grip en inzicht. Door inzicht in jouw administratie kan jij jouw bedrijf laten groeien.

Lola van Boxel